Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» 10 αγωνιστικών στον Κουντέλα για ρατσιστική επίθεση

«Καμπάνα» 10 αγωνιστικών στον Κουντέλα για ρατσιστική επίθεση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2021 23:38
Με ποινή 10 αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Οντρέι Κουντέλα της Σλάβια Πράγας για ρατσιστική επίθεση στον Γκλεν Καμαρά της Ρέιντζερς κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Άιμπροξ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένοχος για ρατσιστική επίθεση κατά του Γκλεν Καμαρά κρίθηκε ο Οντρέι Κουντέλα, από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, η οποία του επέβαλε τιμωρία 10 αγωνιστικών από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουντέλα είχε διαπληκτισμό με τον Γκλεν Καμαρά της Ρέιντζερς στην αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας με τους Σκωτσέζους στο «Άιμπροξ» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Καμαρά στο ITV, ο Κουντέλα τον αποκάλεσε «γ@@@@@@η μαιμού» λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Μετά το ματς ο Κουντέλα παραδέχθηκε πως είχε βρίσει τον Φινλανδό μέσο, αλλά αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε ρατσιστικά σχόλια.

Τα στοιχεία που σύλλεξε η Πειθαρχική Επιτροπή κρίθηκαν επαρκή για την τιμωρία του Κουντέλα, ο οποίος έχει δικαίωμα έφεσης. Ο Τσέχος αμυντικός θα χάσει την αυριανή (15/4) ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το Euro 2020 με την Εθνική Τσεχίας εάν η απόφαση παραμείνει ως έχει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.