Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Λάζαρος ξέρανε τον ΟΦΗ στο 90+3' (video)

Super League Interwetten: Ο Λάζαρος ξέρανε τον ΟΦΗ στο 90+3' (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2021 17:42
Ο Ατρόμητος με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 90+3’ ισοφάρισε σε 1-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που έχασε την ευκαιρία για να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή. Είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Ντε Γκουζμάν (68’) οι Κρητικοί, που στο 90+4’ «άγγιξαν» το 2-1 με τον Σακόρ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΌΦΗ με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική των πλει-άουτ της Super League Interwetten.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις. Μάλιστα ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τις μεγάλες στιγμές του πρώτου μέρους, με τον Βάτερμαν να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Γιακουμάκη (16’) και Γκαλβάο (17’), ενώ στο 44’ ο Μουνίθ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιές του Διαμαντή (52’, 53’) και στο 66’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Σάλομον. Ο Ντε Γκούζμαν ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νιόπλια.

Ο Παντελίδης αναγκάστηκε να ρισκάρει περνώντας στο ματς τους Ραμπέγιο και Λάζαρο και οι δύο άσοι αποδείχθηκαν «χρυσές αλλαγές». Στο 90+3’ ο Ραμπέγιο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ουές έχασε τον Λάζαρο κι αυτός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-1. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα έχοντας μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σακόρ στο 90+4’, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.