Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Το σήκωσε με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Το σήκωσε με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2021 01:08
Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστές τους Μέσι και Ντε Γιόνγκ διέλυσε με 4-0 την Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατέκτησε το 31ο τίτλο της ιστορίας της.

Σε θρίαμβο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με αντίπαλο την Μπιλμπάο. Οι Καταλανοί ισοπέδωσαν με 4-0 τους Βάσκους στη Σεβίλλη και κατέκτησαν το 31ο Κόπα Ντελ Ρέι στην ιστορία τους. Στον αντίποδα, αυτός ήταν ο δεύτερος σερί χαμένος τελικός για την Μπιλμπάο, αφού πριν δύο εβδομάδες έχασε κι αυτόν για το 2020 απέναντι στην Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα, αφού στο 5’ είχε δοκάρι με τον Ντε Γιόνγκ έπειτα από πάσα του Μέσι. Η Μπιλμπάο απάντησε στις ευκαιρίες λίγα λεπτά μετά με μια άστοχη προβολή του Μαρτίνεθ και η συνέχεια του τελικού κύλησε αρκετά ήρεμα, χωρίς τη μεγάλη φάση.

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική. Αρχικά είδε τον Σιμόν να πραγματοποιεί τρεις μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Γκριεζμάν (48’), Πέδρι (52’) και Μπουσκέτς (53’), όμως στο 59’ δεν κατάφερε να σταματήσει για δεύτερη φορά τον Γάλλο εξτρέμ, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από ασίστ του Ντε Γιόνγκ. Ο Ολλανδός από δημιουργός ανέλαβε ρόλο εκτελεστή, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά στο 63’ για το 2-0. Τη σκυτάλη πήρε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με δύο όμορφα γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (68’, 72’) «σφράγισε» την επικράτηση της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Τα στιγμιότυπα:




Η απονομή:




Οι πανηγυρισμοί με τη λήξη:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.