Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς! (video)

«Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2021 16:59
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 6-3, 6-3 τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του Μόντε Κάρλο και κατέκτησε τον πρώτο Masters τίτλο στην καριέρα του.

Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας με τίτλο Masters. Ο 22χρονος αστέρας επικράτησε στον τελικό του Monte Carlo Masters με 6-3, 6-3 του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ και έφτασε στους 6 τίτλους καριέρας σε 14 τελικούς που έχει αγωνιστεί.

Με πολύ ώριμη εμφάνιση, ο Έλληνας τενίστας και No5 της παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Ρούμπλεφ και κατέκτησε τον δεύτερο σπουδαιότερο τίτλο στην καριέρα του μετά από το ATP Final 2019. Μαζί με τον τίτλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει και ως prize money 251,085 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά, ο Τσιτσιπάς απέκλεισε με 6-2, 6-1 τον Βρετανό Νταν Έβανς, ο οποίος σε προηγούμενο γύρο άφησε εκτός τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Στον τελικό είχε απέναντι του τον παίκτη που απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ σε χωμάτινη επιφάνεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς θα γράψει το όνομα του στο ίδιο γήπεδο που είναι γραμμένο το όνομα της μητέρας του, Γιούλια Σαλνίκοβα, η οποία το 1981 είχε κατακτήσει στο Μόντε Κάρλο τίτλο τζούνιορς εκπροσωπώντας την Σοβιετική Ένωση.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.