Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στην κορυφή η Μπάγερν, νίκες για Ντόρτμουντ, Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: Στην κορυφή η Μπάγερν, νίκες για Ντόρτμουντ, Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 19:03
Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Μάιντς, ωστόσο «ξέσπασε» στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη με 4-1 με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Νίκη για Ντόρτμουντ, «τρίποντο» στις καθυστερήσεις για Σάλκε.

Την μοναξιά στην κορυφή του πρωταθλήματος απολαμβάνει η Μπάγερν καθώς κέρδισε με 4-1 τη Μάιντς στο Μόναχο, παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44’ με τον Πάρκερ έπειτα από λάθος του Μπόατεγκ, «παγώνοντας» την «Άλιανς Αρίνα».

Ωστόσο στην επανάληψη, η Μπάγερν… σοβαρεύτηκε και ανέτρεψε την κατάσταση μέσα σε δύο λεπτά, με τον Ρόμπεν να ισοφαρίζει στο 50’ σε 1-1 ενώ ο Μίλερ στο 52’ έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς.

Ο Μάντζουκιτς στο 69’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ενώ ο Μίλερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Νίκες για Ντόρτμουντ, Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Στην κορυφή η Μπάγερν, νίκες για Ντόρτμουντ, Σάλκε
Από την άλλη, η Ντόρτμουντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Ρόις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, κέρδισε με 1-0 το Ανόβερο και έπιασε τη Λεβερκούζεν στη 2η θέση.

Νίκη πανηγύρισε και η Σάλκε η οποία έφυγε με το «διπλό» (3-2) από την έδρα της Μπράουνσβαϊγκ, χάρη σε γκολ του Νόιστεντερ στο 90+1'.

Τέλος, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργη ήρθαν ισόπαλλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 87', ενώ στο μηδέν έμειναν Βέρντερ Βρέμης και Φράιμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.