Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτη ήττα για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτη ήττα για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2013 01:07
Το «δώρο» της Μπαρτσελόνα πέταξε στα σκουπίδια η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Εσπανιόλ και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει η Ρεάλ, η οποία είδε στην ίδια αγωνιστική την Μπαρτσελόνα να έρχεται ισόπαλη (0-0) στην έδρα της Οσασούνα και την συμπολίτισσα Ατλέτικο να χάνει με 1-0 από την Εσπανιόλ!

Από την πλευρά της, η Ατλέτικο έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Εσπανιόλ.

Αντί αυτού, γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Κουρτουά. Συγκεκριμένα, ο Βέλγος τερματοφύλακας σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα έπειτα από σέντρα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στο 53’ για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα μετά από 8 συνεχόμενες νίκες και να υποχωρήσουν στην 2η θέση με ένα βαθμό πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.