Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Επαγγελματική νίκη με Σωκράτη (video)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Επαγγελματική νίκη με Σωκράτη (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/4/2021 19:10
Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε αλλά νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να ανοίγει λογαριασμό με τα «ερυθρόλευκα».

Οι Πειραιώτες με αυτόν τον τρόπο άφησαν πίσω τους την κακή εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ οι Αρκάδες δεν τα κατάφεραν για δεύτερο σερί παιχνίδι στο λεκανοπέδιο Αττικής, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι πρωταθλητές ανέβηκαν στους 79 βαθμούς κι έχουν «κλειδώσει» εδώ και δέκα ημέρες τον τίτλο, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στους 44 βαθμούς και την 6η θέση.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό αλλά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πλησίασε πρώτη στο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Χασάν λίγο έξω από την περιοχή, όμως η προσπάθεια του Αιγύπτιου στράικερ αποκρούστηκε από τον Τσιφτσή.

Ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο 20'. Ο Ριέρα έκανε μία εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια περνώντας τους αντιπάλους του και βρέθηκε απέναντι στον Κρίστινσον. Το πλασέ του όμως έφυγε μόλις άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν για τον Ολυμπιακό. Ο Βρουσάι γύρισε την μπάλα στο ύψος της περιοχής στο 43' όμως το σουτ του Καμαρά έφυγε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Η επανάληψη πάντως ξεκίνησε με γκολ για τους Πειραιώτες. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή και με ψύχραιμη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές.

Ο ρυθμός έπεσε ξανά και η μοναδική σπουδαία ευκαιρία που καταγράφηκε ήταν για τους γηπεδούχους. Έπειτα από λάθος στην άμυνα των Αρκάδων ο Ελ Αραμπί έστρωσε για τον επερχόμενο Καμαρά όμως εκείνος αστόχησε μέσα από την περιοχή στο 78'.

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.