Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Βόλος: «Επιθυμία μας ο Δουβίκας να πάει στον ΠΑΟΚ, ο παίκτης ήθελε εξωτερικό»

ΠΑΕ Βόλος: «Επιθυμία μας ο Δουβίκας να πάει στον ΠΑΟΚ, ο παίκτης ήθελε εξωτερικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2021 19:03
Ο Βόλος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην ολλανδική Ουτρέχτη, τονίζοντας ότι επιθυμία της ΠΑΕ ήταν ο Έλληνας επιθετικός να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, αλλά αποδέχθηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Στην Ουτρέχτη θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ολλανδική ομάδα και ο μάνατζερ του 21χρονου στράικερ, Πασχάλης Τουντούρης δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία μετά τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον ολλανδικό σύλλογο.

Λίγη ώρα μετά, η ΠΑΕ Βόλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο ομάδων, με την ίδια πάντως να ξεκαθαρίζει πως επιθυμία της ήταν ο ποδοσφαιριστής να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια τονίζεται ότι η ΠΑΕ ήταν υποχρεωμένη να αποδεχτεί την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του Βόλου τονίζει:


Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου. Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.