Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Επική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup! (video)

ΑΕΚ: Επική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2021 17:12
Στον τελικό του EHF European Cup με επική πρόκριση η ΑΕΚ! Η «Ένωση» έχοντας νικήσει στην Αθήνα με 31-29 την Γκορένιε, βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 17-10 από τους Σλοβένους, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 31-31 παίρνοντας την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού Κυπέλλου χάντμπολ.

Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ. Η «Ένωση» με τρομερή αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε σε 31-31 τον Γκορένιε στην Σλοβενία και σε συνδυασμό με τη νίκη στην Αθήνα (31-29), προκρίθηκε στον τελικό του EHF European Cup (πρώην Challenge Cup) για 2η φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια βρέθηκε να χάνει με 17-10 στο παιχνίδι αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, ισοφάρισε σε 31-31 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό της ιστορίας της. Αντίπαλος της θα είναι η σουηδική Ύσταντς, η οποία απέκλεισε με 26-22 την κυπριακή Ανόρθωση, ανατρέποντας το εις βάρος της 24-26 στην Κύπρο. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 15 και 22 Μαΐου, ενώ για τις έδρες των τελικών θα γίνει κλήρωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Τα στιγμιότυπα:




Οι πανηγυρισμοί:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.