Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Γκαρσία

ΑΕΚ: Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Γκαρσία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/4/2021 16:27
Ο Λιβάι Γκαρσία στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten, ωστόσο απέφυγε το σοβαρό πρόβλημα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο εξτρέμ από το Τριντιντάντ και Τομπάγκο έδειξαν ότι υπέστη διάταση στον πρόσθιο χιαστό. Αυτό το νέο καθησύχασε τους πάντες διότι υπήρχαν φόβοι και για ρήξη χιαστού που θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

Εξαιτίας της διάτασης πάντως ο Γκαρσία θα αναγκαστεί να απουσιάσει από τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα (29/4, 19.00). Στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή λόγω του Πάσχα και θα κριθεί εκ νέου η κατάστασή του.

Ουδείς τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να είναι σίγουρος για το χρονικό διάστημα της απουσίας του κι ενδεχομένως να μην παίξει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο είναι ευχάριστο ότι απέφυγε τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ακόμα αρκετά προβλήματα και μεταξύ άλλων δεν υπολογίζονται ο αμυντικός χαφ κι αρχηγός Σιμόες αλλά και ο στράικερ Νέλσον Ολιβέιρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.