Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Μπάγερν από το καλοκαίρι ο Νάγκελσμαν!

Επίσημο: Στην Μπάγερν από το καλοκαίρι ο Νάγκελσμαν!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/4/2021 12:40
Η Μπάγερν Μονάχου με ανακοίνωση της επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος θα είναι κάτοικος Βαυαρίας ως το καλοκαίρι του 2026.

Η ομάδα του Μονάχου από την στιγμή που ο Φλικ τόνισε πως δεν θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της το καλοκαίρι, έθεσε ως πρώτη επιλογή τον νεαρό τεχνικό. Έτσι προσέγγισε την Λειψία η οποία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Νάγκελσμαν να φύγει για ένα ποσό μικρότερο των 25 εκατ. ευρώ.

Το έργο του 33χρονους κόουτς όμως στην Μπουντεσλίγκα με Χόφενχαϊμ και Λειψία οδήγησε την Μπάγερν στην απόφαση να ξοδέψει το συγκεκριμένο ποσό και να κάνει τον Νάγκελσμαν την πιο ακριβή μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Του προσέφερε μάλιστα συμβόλαιο 5 ετών δείχνοντας ότι μαζί του θέλει να χτίσει την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Η Λειψία την φετινή χρονιά ήταν η μόνη η οποία πλησίασε στο να απειλήσει την Μπάγερν για το πρωτάθλημα αλλά την κρίσιμη στιγμή "σκόνταψε" σε φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Ωστόσο βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης με στόχο να διεκδικήσει τον πρώτο Κύπελλο στην μικρή είναι αλήθεια ιστορία της.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.