Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Άλλη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι και άλλη χθες ο ΠΑΣ»

Κούγιας: «Άλλη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι και άλλη χθες ο ΠΑΣ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/4/2021 16:10
Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση στο επίσημο site της ΑΕΛ αναφέρθηκε στον 2ο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως είδε μία διαφορετική ομάδα των Ιωαννίνων σχετικά με το πρώτο παιχνίδι.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ επιτέθηκε για άλλη μία φορά στον Γιώργο Χριστοβασίλη ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως η Επιτροπή Επαγγελματικού ΑΘλητισμού ερευνά είδε τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί ο ίδιος σχετικά με την μεταβίβαση μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Παρακολούθησα χθες τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα και παρατήρησα ότι άλλη ομάδα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό και άλλη ομάδα χθες, παρά το ότι επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Χριστοβασίλης και η παρέα του εκεί στα Γιάννενα να γνωρίζουν ότι όταν μία ομάδα χάνει το ηθικό υπόβαθρο της, διαλύεται και αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά.

Καλά είναι τα χρήματα και ο πλούτος, αλλά είτε αναφερόμαστε σε ανθρώπους, είτε σε ομάδες, η τιμή, τιμή δεν έχει.

Όσο για την αγωνία κάποιων για τα ονόματα και για το τι έγινε στις 27/2/2015 στην πώληση του 51% του ΠΑΣ Γιάννινα και το ποιος αγόρασε και το ποιοι ήταν από πίσω, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα το μάθετε αμέσως μετά το Πάσχα, αλλά μην βάζετε τους υπαλλήλους σας, που δεν τολμούν να γράψουν ούτε το ονοματεπώνυμο τους να γράφουν άρθρα σαν αυτό που έγραψε ο «Γκμοχ» στην δεύτερη σελίδα της Life Sports σήμερα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είμαι βέβαιος ότι έχει ήδη αρχίσει την έρευνα για τις με συμβόλαια καταγγελίες μου.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.