Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

La Liga: Η Γρανάδα «άλωσε» το «Καμπ Νου» και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα! (video)

La Liga: Η Γρανάδα «άλωσε» το «Καμπ Νου» και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2021 22:23
Η Γρανάδα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» κι έβαλε… φωτιά στη μάχη του τίτλου, αφού δεν επέτρεψε στους Καταλανούς να περάσουν στην κορυφή κι έτσι παρέμειναν στην 2η θέση, μαζί με την Ρεάλ, και στο -2 από την Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των Ατλέτικο και Ρεάλ και η ήττα-σοκ με 2-1 από τη Γρανάδα στο «Καμπ Νου» μπορεί να της στοιχίσει το πρωτάθλημα.

Στο 23’ Γκριεζμάν και Μέσι έκρυψαν τη μπάλα και ο τελευταίος την εμφάνισε στα δίχτυα για το 1-0, ενώ ο Αργεντινός είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 36’ για ένα δεύτερο γκολ. Η Μπαρτσελόνα συνέχιζε να πιέζει, έχοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά τόσο ο Γκριεζμάν (47’) όσο και ο Σέρτζι Ρομπέρτο (53’) αστόχησαν από καλή θέση.

Το 2-0 δεν έγινε ποτέ και στο 63’ η Γρανάδα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ματσίς σε αντεπίθεση. Τρία λεπτά μετά ο Ρόναλντ Κούμαν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και στο 79’ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή με κεφαλιά του Μολίνα από την «καρδιά» της καταλανικής άμυνας.

Το 2-1 υπέρ της Γρανάδα έμεινε ως το φινάλε και η Μπαρτσελόνα παρέμεινε στην 3η θέση με 71 βαθμούς, όσους έχει και η Ρεάλ, και στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα, έμεινε μόλις στο +1 από την 4η Σεβίλλη κι όλα αυτά με πέντε αγωνιστικές να απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία στην κορυφή:


1. Ατλέτικο 73
2. Ρεάλ 71
3. Μπαρτσελόνα 71
4. Σεβίλλη 70


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.