Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

European Super League: «Δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας των ομάδων μας»

European Super League: «Δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας των ομάδων μας»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/5/2021 17:23
Η European Super League φρόντισε να απαντήσει άμεσα σε δημοσίευμα του ESPN που ανέφερε ότι η UEFA είναι έτοιμη να τιμωρήσει τις ομάδες που δεν έχουν αποστασιοποιηθεί ακόμα από την νεοσύστατη διοργάνωση, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση.

Στην αντεπίθεση φρόντισε να περάσει η ESL μετά από δημοσίευμα του ESPN το οποίο αποκάλυπτε πως η UEFA πρόκειται να τιμωρήσει με διετή αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της τις ομάδες που αποτελούν τον πυρήνα της διοργάνωσης και ακόμα δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση, δηλαδή τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μίλαν.

Έτσι πηγές τις οποίες επικαλείται το ιταλικό πρακτορείο ANSA αναφέρουν ότι: «Δεν υπάρχει πιθανότητα αποκλεισμού συλλόγων από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπάρχει απόφαση από το δικαστήριο της Μαδρίτης που το αποτρέπει σαφώς.

Οι άνθρωποι στις πειθαρχικές επιτροπές της UEFA είναι δικαστές και δικηγόροι που θα υπόκεινται σε αυστηρές ποινές, θα έχουν αστική ευθύνη και ίσως ακόμη και ποινική ευθύνη εάν αγνοήσουν δικαστική απόφαση. Ακόμη και στην Ελβετία, η οποία δεσμεύεται από συνθήκη για σεβασμό δικαστικής απόφασης στην Μαδρίτη
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.