Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι Άγγλοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι Άγγλοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/5/2021 20:00
Στον «αέρα» βρίσκεται ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 στην Κωνσταντινούπολη.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε τη νέα ταξιδιωτική λίστα και η Τουρκία βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων Covid-19 που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό στη γειτονική χώρα.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που διεξαχθεί εκεί ο τελικός, θα πρέπει όλα τα μέλη των ομάδων να τεθούν σε δεκαήμερη καραντίνα. Κι όλα αυτά ενώ πρόκειται για τον χρονικά τελευταίο αγώνα της σεζόν. Παράλληλα μόλις δύο εβδομάδες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 11/6, είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Euro 2020.

Οι Άγγλοι πλέον πιέζουν έντονα την UEFA -έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησής τους- με σκοπό να διεξαχθεί ο τελικός στο Νησί ή έστω σε κάποια άλλη χώρα που δεν βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη.

Ήδη μάλιστα έχουν προταθεί ως πιθανές έδρες για τον τελικό το «Wembley», το «Villa Park» αλλά και το «Tottenham Stadium». Παρ' όλα αυτά θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν ο αγώνας γίνει στο «Wembley», με δεδομένο ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός των πλέι οφ ανόδου από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όλα λοιπόν αναμένεται να κριθούν τις προσεχείς ημέρες και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές προκειμένου να οριστεί νέα έδρα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφόσον συμβεί αυτό, οι Τούρκοι για δεύτερη χρονιά δεν θα έχουν καταφέρει να φιλοξενήσουν τον τελικό, καθώς το 2020 είχε μεταφερθεί στη Λισαβόνα εξαιτίας και τότε της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.