Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ-Άρης 2-0: H 2η θέση πήρε ασπρόμαυρο χρώμα (video)

ΠΑΟΚ-Άρης 2-0: H 2η θέση πήρε ασπρόμαυρο χρώμα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/5/2021 17:27
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Άρη στην Τούμπα και πλέον μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Σβαμπ (πέναλτι 69') και Ζίβκοβιτς στο 90' πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, δεν απείλησε ιδιαίτερα ο Άρης και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά προσεκτικά στο παιχνίδι και δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία. Στο 21' ο Ουάρντα έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, έπεσε πάνω στον Κουέστα ζητώντας πέναλτι αλλά διαιτητής και VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το πρώτο σουτ σημειώθηκε στο 23', ο Ζίβκοβιτς
όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο και η συνέχεια του ημιχρόνου δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης πέρα από μία πτώση του Βαρέλα μέσα στην περιοχή που δεν προκάλεσε όμως κάποιο σφύριγμα από τον ρέφερι.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και τον Άρη να προσπαθεί να βρει λύσεις. Πάμπλο Γκαρσία και Μάντζιος προχώρησαν σε αλλαγές και τελικά στο 66' ο Κρμέντσικ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Σάσα και ο Σβαμπ πήρε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι ευστοχώντας για το 1-0. Ο Άρης είχε την καλύτερη του στιγμή στο 80' όταν ο Μάνος έκανε το σουτ από πλάγια θέση και ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ και στην αντεπίθεση ο Κουέστα έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Κρμέντσικ. Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 90' όταν ο Μούργκ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, ο Μιχάι βρήκε τον Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή και ο Σέρβος πέτυχε εύκολα το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε έτσι μία νίκη απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο η οποία του ουσία του εξασφαλίζει την 2η θέση. Απέκτησε 5 βαθμούς διαφορά από τον συμπολίτη του και πλέον ψάχνει ένα βαθμό στις άλλες δύο αγωνιστικές για να τερματίσει και μαθηματικά 2ος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.