Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καβάνι

Ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καβάνι

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/5/2021 16:46
Ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε πως ο Έντισον Καβάνι συμφώνησε να ανανεώσει για άλλο ένα χρόνο την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε κι επίσημα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός από ότι φαίνεται θα είναι κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» και για τον επόμενο χρόνο όπως ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Καβάνι με τις εμφανίσεις του στην Αγγλία έκανε τον Σόλσκιερ να ζητήσει την παραμονή του στο Νησί και το μόνο που έμενε να ξεπεράσει ήταν την πίεση της Μπόκα Τζούνιορς η οποία ήθελε να κάνει δικό της τον 34χρονο φορ.

Όπως όλα δείχνουν η Γιουνάιτεντ θα κρατήσει στο ρόστερ της και την επόμενη χρονιά έναν επιθετικό ο οποίος έχει σκοράρει 9 γκολ στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια ενώ σε 35 εμφανίσεις με τους «Κόκκινους Διάβολους» έχει πετύχει 15 γκολ.

Λίγο αργότερα μάλιστα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.