Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμάρ: «Είμαι ευτυχισμένος στην Παρί, πλησιάζουμε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Νεϊμάρ: «Είμαι ευτυχισμένος στην Παρί, πλησιάζουμε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/5/2021 15:02
Ο Νεϊμάρ επέκτεινε κι επίσημα το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη Παρασκευή (8/5) κι αποκάλυψε τους λόγους που προτίμησε να συνεχίσει στη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φήμες ήθελαν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Άλλωστε είναι ευτυχισμένος στο Παρί και ονειρεύεται να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με το κλαμπ.

Αναφερόμενος στην απόφασή του τόνισε:

«Ο βασικός λόγος που με κράτησε στην ομάδα είχε να κάνει με την ευτυχία. Είναι εκπληκτικό να αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας και αυτού του συνόλου. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή που θα μας βοηθήσει σημαντικά στο μέλλον. Ο στόχος μου από την στιγμή που εντάχθηκα στην Παρί, ήταν να φέρω την ομάδα μεταξύ των κορυφαίων, κάτι που καταφέρνουμε. Από ματς όπως αυτά με την Μάντσεστερ Σίτι συγκεντρώνουμε εμπειρία και μαθαίνουμε. Η Παρί είναι στο σωστό δρόμο, πλησιάζουμε στο στόχο μας και αισθανόμαστε πως είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε, έχουμε πλησιάσει τον στόχο μας. Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει πολύ και έχω μάθει αρκετά πράγματα. Και θεωρώ, πως έχω βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια ως παίκτης και ως άνθρωπος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.