Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μπεναλουάν νόμιζε ότι ο Άρης θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ! (pic)

Ο Μπεναλουάν νόμιζε ότι ο Άρης θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ! (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2021 19:40
Ο αμυντικός του Άρη, Γιοάν Μπεναλουάν θέλησε να δείξει τη χαρά του για το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο, μόνο που μπέρδεψε τις διοργανώσεις. Δείτε τη σχετική φωτογραφία.

Από το φετινό καλοκαίρι οι ελληνικές ομάδες, πλην του πρωταθλητή, θα ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ κι όχι του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, ο Γιοάν Μπεναλουάν του Άρη φάνηκε να μη γνώριζε τη νέα πραγματικότητα όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που δίνει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό ποστάρισμα που ανέβασε ο αμυντικός των «κίτρινων» στο instagram, αντί για το λογότυπο του Κόνφερενς Λιγκ, χρησιμοποίησε εκείνο του Γιουρόπα Λιγκ καθώς και το εικονίδιο με τρόπαιο της δεύτερης κι όχι της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης που συμμετέχουν πλέον οι ελληνικές ομάδες πλην του πρωταθλητή.

Το σχετικό post:
Ο Μπεναλουάν νόμιζε ότι ο Άρης θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ! (pic)


Υπενθυμίζεται πως ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα ριχθεί το καλοκαίρι στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ, Άρης και η ΑΕΚ θα παίξουν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ κι όχι του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.