Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λέστερ «έστεψε» πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι (video)

Η Λέστερ «έστεψε» πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2021 22:18
Η Λέστερ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και «έστεψε» την Μάντσεστερ Σίτι πρωταθλήτρια Αγγλίας για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ η ίδια έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά τη νίκη της Λέστερ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στο «Όλντ Τράφορντ».

Αυτό είναι το τρίτο πρωτάθλημα των «πολιτών» τα τέσσερα τελευταία χρόνια και 7ο συνολικά στην ιστορία τους, ξεπερνώντας τις Τσέλσι και Σάντερλαντ στην 6η θέση με τις περισσότερες κατακτήσεις. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ Αγγλίας τη φετινή σεζόν, ενώ βρίσκεται και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, η οποία την κέρδισε τον Απρίλιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και της στέρησε τη δυνατότητα να ελπίζει για το ιστορικό quadruple.

Στα του αγώνα, η Λέστερ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβηκε με αρκετές αλλαγές και πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Τόμας (10’) και Σονγιουτσού (66’). Η ομάδα του Σόλσκιερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γκρίνγουντ (15’) ωστόσο δεν ήταν αρκετά απειλητική και δεν μπόρεσε να βρει νέα απάντηση.

Αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» της Λέστερ στο «Όλντ Τράφορντ» μετά το 1998 κι έφερε την ομάδα μια «ανάσα» από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ρότζερς σκαρφάλωσε στην 3η θέση με 66 βαθμούς, με +1 από την 4η Τσέλσι, στο +8 από την 5η Γουέστ Χαμ και στο +9 από την 6η Λίβερπουλ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό της Πέμπτης (13/5) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι πανηγυρισμοί της Λέστερ:




Τα στιγμιότυπα:




Το tweet της Μάντσεστερ Σίτι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.