Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: «Αυτοκτόνησε» και λέει «αντίο» στο πρωτάθλημα (video)

Μπαρτσελόνα: «Αυτοκτόνησε» και λέει «αντίο» στο πρωτάθλημα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2021 01:30
Τι κι αν προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο; Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Λεβάντε στη Βαλένθια και ουσιαστικά αποχαιρετάει το πρωτάθλημα, καθώς βρέθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο +1 από την Ρεάλ με ματς περισσότερο.

Όπως όλα δείχνουν η Μπαρτσελόνα μένει εκτός κούρσας για το πρωτάθλημα στην Ισπανία μετά το ισόπαλο 3-3 με την Λεβάντε εκτός έδρας. Αυτή ήταν η 3η απώλεια των «μπλαουγκράνα» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (1-2-1) και πολύ δύσκολα πλέον θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, όντας στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο +1 από την 3η Ρεάλ με ματς περισσότερο. Όλα αυτά, με δύο παιχνίδια να απομένουν ως τη λήξη της σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Καταλανούς, οι οποίοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα ωραία γκολ των Μέσι (25’) και Πέδρι (34’) αλλά γκρέμισαν ότι έχτισαν μέσα σε δύο λεπτά, δεχόμενη ισάριθμα γκολ (57’ Μελέρο, 59’ Μοράλες). Το γκολ του Ντεμπελέ στο 64’ της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα αλλά στο 83’ οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» ξανά ισοφαρίζοντας σε 3-3 με τον Σέρχιο Λεόν. Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ουσιαστικά αποχαιρετούν τις ελπίδες για το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ατλέτικο υποδέχεται απόψε την Ρεάλ Σοσιεδάδ (12/05, 23:00) ενώ η Ρεάλ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Γρανάδα (13/05, 23:00).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.