Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0: Ανώτεροι αλλά άστοχοι οι «κίτρινοι» (video)

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0: Ανώτεροι αλλά άστοχοι οι «κίτρινοι» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/5/2021 21:43
Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Οι «κίτρινοι» με αυτόν το βαθμό έφτασαν τους 60 και παρέμειναν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν το δεύτερο ΠΑΟΚ ο οποίος την ίδια ώρα έχασε στο Φάληρο 1-0 από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα θα παλέψουν με την ΑΕΚ για την τριάδα, καθώς η Ένωση έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στον αντίποδα οι «πράσινοι» -οι οποίοι είχαν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο- με 53 βαθμούς θα βρίσκονται σίγουρα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που ήταν γνωστό από την ήττα τους από την ΑΕΚ (0-1) την περασμένη Κυριακή (9/5).

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το πρώτο ημίωρο ήταν ισορροπημένο και μάλιστα ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πλησίασε πρώτος μπροστά στο γκολ. Στο 25' ο Μακέντα έκανε ωραία μπαλιά στον Χατζηγιοβάνη κι εκείνος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουέστα. Αντί να σουτάρει όμως πήγε πλάγια και το τελείωμά του ήταν κάκιστο.

Εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με το Σάσα. Η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Βραζιλιάνου μέσου λίγο έξω από την περιοχή κι εκείνος με φαλτσαριστό σουτ θέλησε να τη στείλει στα δίχτυα, όμως ήταν άστοχος. Χωρίς να καταγραφεί κάποια άλλη σπουδαία φάση οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η επανάληψη ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου στα πρώτα δευτερόλεπτα. Μετά από διώξιμο του Ροζ ο Μαντσίνι βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Διούδη αλλά το τελείωμά του ήταν κάκιστο και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο Μαντσίνι διαμαρτυρήθηκε για χέρι και ο Πούγγουρας τον απώθησε, με τον Ούγγρο διαιτητή Βαντ να του δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν μέχρι το φινάλε αλλά όσες φορές χρειάστηκε, ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις ο Μάνος βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι, όμως διαιτητής και VAR συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε παράβαση. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που βρήκε τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.