Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαντόφσκι: Ισοφάρισε το θρυλικό ρεκόρ του Μίλερ με 40 γκολ (video)

Λεβαντόφσκι: Ισοφάρισε το θρυλικό ρεκόρ του Μίλερ με 40 γκολ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2021 18:55
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Φράιμποουργκ και έγραψε ιστορία αφού έφτασε τα 40 γκολ τη φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, ισοφαρίζοντας το θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Μάλιστα ο Πολωνός αφιέρωσε το ρεκόρ στον «Bomber» με ειδικό μπλουζάκι.

Μυθικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ άνοιξε το σκορ για τη Μπάγερν κόντρα στη Φράιμπουργκ κι έφτασε τα 40 γκολ σε μια χρονιά στην Μπουντεσλίγκα. Έτσι ισοφάρισε το θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, ο οποίος είχε σημειώσει 40 γκολ στην Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 1971-72.

Αμέσως μετά το γκολ, ο «Λέβα» κατευθύνθηκε προς την κάμερα και τίμησε τον Μίλερ, με ένα ειδικά αφιερωμένο μπλουζάκι κάτω από τη φανέλα του με το σλόγκαν «Για πάντα Γκερντ».

Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει άλλο ένα γκολ και να φτάσει τα 41, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς στο παρελθόν. Ο ίδιος θα έχει ακόμα μια ευκαιρία το επόμενο Σάββατο (22/5) κόντρα στην Άουγκσμποουργκ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ιστορικό γκολ του Λεβαντόφσκι και η ξεχωριστή αφιέρωση στον Μίλερ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.