Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή της Πολωνίας για το Euro ο Σφιντέρσκι

Στην αποστολή της Πολωνίας για το Euro ο Σφιντέρσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2021 17:52

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας για το Euro 2020.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι εξαργύρωσε την καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ (11 γκολ, 7 ασίστ σε 48 αγώνες) και συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα για το επερχόμενο Euro.

Ο 24χρονος επιθετικός έκανε ντεμπούτο στην Εθνική ανδρών της χώρας του τον προσεχή Μάριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Ανδόρα και Αγγλία όπου μάλιστα σκόραρε ένα γκολ απέναντι στην πρώτη.

Από την αποστολή ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος το Σάββατο ισοφάρισε το θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 40 γκολ στην φετινή Μπουντεσλίγκα. Στους απόντες βρίσκεται ο φορ της Χέρτα Βερολίνου, Κριστόφ Πιόντεκ, ο οποίος υπέστη κάταγμα αστραγάλου στο παιχνίδι με την Σάλκε και θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.

Η αποστολή της Πολωνίας:


Τερματοφύλακες: Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μάγετσκι (Μονακό)

Αμυντικοί: Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπερεστσίνσκι (Σαμπντόρια), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Πιατκόφσκι (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου)

Μέσοι: Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γιότσβιακ (Ντέρμπι), Μόντερ (Μπράιτον), Πλατσέτα (Νόριτς), Κοζλόφσκι (Πογκόν), Φρανκόφσκι (Σικάγο Φάιαρ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Μαρσέιγ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σβίρτσοκ (Πιάστ Γκλίβιτσε)

Επιλαχόντες: Αουγκουστίνιακ (-), Γκούμνι (Άουγκσμπουργκ), Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας)



Το γκολ του Σφιντέρσκι στο ντεμπούτο του στην Εθνική Πολωνίας:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.