Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι στην Λεωφόρο, καμία παράβαση στο χέρι του Σάκιτς» (video)

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι στην Λεωφόρο, καμία παράβαση στο χέρι του Σάκιτς» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/5/2021 18:23
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League Interwetten συμφωνώντας σε όλες με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Αρχικά στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο τόνισε πως σωστά δόθηκε το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Σα πάνω στον Ιωαννίδη και άρα ορθώς ακυρώθηκε και το 0-3 του Ολυμπιακού. Επιπλέον θεώρησε πως το κίτρινο ήταν όντως το χρώμα της κάρτας που έπρεπε να δοθεί στον Φακούντο Σάντσες για το φάουλ που έκανε ο μπακ του Παναθηναϊκού πάνω στον Ανδρούτσο.

Στο Άρης-ΑΕΚ και για την μοναδική φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι επισημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στο χέρι του Σάκιτς μέσα στην περιοχή μετά την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι « διότι παρόλο που η μπάλα χτυπάει στο χέρι του αμυνόμενου, ερχόμενη από το στήθος του, είναι κοντά στο σώμα και σε φυσική θέση».

Τέλος στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Βόλο συμφώνησε πως σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ της ομάδας του Περιστερίου για χέρι του Γκρίλο μέσα στην περιοχή.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.