Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Με Μίλερ και Χούμελς η αποστολή της Γερμανίας

Euro 2020: Με Μίλερ και Χούμελς η αποστολή της Γερμανίας

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/5/2021 14:58
Η Γερμανία έκανε γνωστά τα ονόματα των 26 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της εθνικής τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τον Τόμας Μίλερ και τον Ματς Χούμελς να επιστρέφουν στην Εθνική.

Ο Γιόακιμ Λεβ στο τελευταίο του μεγάλο τουρνουά ως ομοσπονδιακός τεχνικός με τα «πάντσερ», θα αποχωρήσει μετά το τέλος της διοργάνωσης, αποφάσισε να συμπεριλάβει τους Τόμας Μίλερ και Ματς Χούμελς στις κλήσεις του για το Euro 2020.

Οι δύο ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από τις αποστολές της εθνικής τους ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια μετά από απόφαση του Λεβ που είχε τονίσει πως θέλει να δώσει νέα πνοή στην "Νασιονάλμανσαφτ". Ωστόσο οι πολύ καλές εμφανίσεις του μεσοεπιθετικού της Μπάγερν Μονάχου και η έλλειψη στόπερ στην εθνική οδήγησε σε αυτήν την αλλαγή απόφασης του Λεβ.

Αυτοί που θα απουσιάσουν βέβαια είναι ο Μαρκ Τερ Στέγκεν ο οποίος είναι τραυματίας αλλά και ο Μάρκο Ρόις μετά από συζήτηση που είχε με τον Λεβ.

Τερματοφύλακες:Μπερντ Λένο (Άρσεναλ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ)

Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Γκόσενς (Αταλάντα), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Λιντς), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν)

Μέσοι: Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν), Ιλκάι Γκουντογάν (Μάντσεστερ Σίτι), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Τζαμάλ Μουζιάλα (Μπάγερν), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)

Επιθετικοί: Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Τίμο Βέρνερ (Τσέλσι)



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.