Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής για Σάμι Κεντίρα

Τέλος εποχής για Σάμι Κεντίρα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/5/2021 20:00
Ο Σάμι Κεντίρα αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος από τον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Γερμανός μέσος, με τυνησιακή καταγωγή, αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα έχοντας φτάσει τα 34 του χρόνια και έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα από πλευράς τρόπαιων. Ο Κεντίρα πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι για την Χέρτα προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα όμως τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει πάνω από 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Έτσι η ομάδα του Βερολίνου θα είναι ο τελευταίος του σταθμός έχοντας περάσει κατά σειρά από τις Στουτγκάρδη, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Κατέκτησε την Μπουντεσλίγκα με την Στουτγκάρδη, το Σκουντέτο με την Ρεάλ αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ αναδείχτηκε πέντε φορές πρωταθλητής Ιταλίας με την Γιουβέντους.

Η μεγαλύτερη του διάκριση βέβαια ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο κέρδισε με την Εθνική Γερμανίας το 2014, την φανέλα της οποίας φόρεσε για 77 φορές πετυχαίνοντας 7 γκολ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.