Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ιστορικός Λεβαντόφσκι, Ευρώπη η Ουνιόν, έπεσε η Βέρντερ (video)

Μπουντεσλίγκα: Ιστορικός Λεβαντόφσκι, Ευρώπη η Ουνιόν, έπεσε η Βέρντερ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/5/2021 18:52
Συναρπαστικό ήταν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να γράφει ιστορία φτάνοντας τα 41 γκολ, την Ουνιόν να πετυχαίνει τον δικό της άθλο βγαίνοντας στην Ευρώπη και την Βέρντερ Βρέμης να υποβιβάζεται στην 2η κατηγορία. Στα μπαράζ η Κολωνία.

Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε η τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η οποία μας με παίκτες και ομάδες να γράφουν ιστορία. Αρχικά η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε την Άουγκσμπουργκ με 5-2, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι να διαμορφώνει το τελικό σκορ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, να φτάνει τα 41 γκολ σε μία χρονιά στο πρωτάθλημα και να ξεπερνάει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Το ιστορικό γκολ του Λεβαντόφσκι:



Πέρα όμως από τα ατομικά είχαμε και συλλογικά ρεκόρ καθώς η Ουνιόν Βερολίνου θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το σύνολο του Φίσερ έκανε την ανατροπή απέναντι στην Λειψία, η οποία είχε προηγηθεί με τον Κλάιφερτ στο 55', με τα γκολ των Φρίντριχ (67') και Κρούζε (92') και πανηγύρισε την έξοδο της στο Κόνφερενς Λιγκ.


Μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής η Βέρντερ Βρέμης που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ, γνώρισε την ήττα με 4-2 και υποβιβάστηκε στην Μπουντεσλίγκα 2. Απογοητευμένα και τα «πουλάρια» που κρατούσαν την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά το γκολ της Ουνιόν τα έριξε στην 8η θέση.


Αυτή που πανηγυρίζει είναι η Αρμίνια, η οποία έδειξε χαρακτήρα στην έδρα της Στουτγκάρδης και με τη νίκη της με 2-0 εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Χρυσοί σκόρερ οι Κλος (πεν. 66') και Ντοάν (72').

Η Κολωνία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση της Σάλκε, έβλεπε τον Φέρμαν να σταματάει κάθε προσπάθεια της ως το 86', αλλά σε εκείνο το σημείο ήρθε ο λυτρωτής Μπορνό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-0) και την Κολωνία στα μπαράζ παραμονής.

Στα άλλα παιχνίδια η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα με 3-1 της Λεβερκούζεν και η Μάιντζ ολοκλήρωσε έναν φανταστικό 2ο γύρο φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Βόλφσμπουργκ (2-3). Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο αντίο του κόουτς Χίτερ κέρδισε με 3-1 την Φράιμπουργκ και ενώ η Χόφενχαϊμ επιβλήθηκε με 2-1 της Χέρτα.

Η απονομή της Μπάγερν:



Δείτε τα στιγμιότυπα:


















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.