Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Κρμέντσικ η αποστολή της Τσεχίας για το Euro 2020

Με Κρμέντσικ η αποστολή της Τσεχίας για το Euro 2020

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2021 14:49

Ο φορ του ΠΑΟΚ, Μίχαελ Κρμέντσικ βρίσκεται στην αποστολή της Τσεχίας για την τελική φάση του Euro 2020. Μαζί του και ο Τόμας Πέκχαρτ για μία θέση στην επίθεση.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Τσεχίας για το Euro 2020, με τον φορ του ΠΑΟΚ, Μίχαελ Κρμέντσικ να συμπεριλαμβάνεται στην τελική 26αδα της ομάδας από τον Γιάροσλαβ Σίλχαβι. Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος μετράει 28 συμμετοχές με την Εθνική Τσεχίας, έχοντας σημειώσει 9 τέρματα.

Στη γραμμή κρούσης βρίσκεται και ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα, μετρώντας 22 γκολ σε 25 παιχνίδια με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Η αποστολή της Τσεχίας:


Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Γίρι Παβλένκα (Βέρντερ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια)

Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα), Τόμας Χόλες (Σλάβια), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ), Λούκας Μάσοπουστ (Σλάβια), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια)

Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.