Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κατά UEFA

Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κατά UEFA

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/5/2021 20:30
Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση κατά της UEFA με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που άσκησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απέναντι τους.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην UEFA και την European Super League μετά την ξαφνική δημιουργία της 2ης, δεν φαίνεται να έχει ακόμα τελειώσει. Οι μοναδικές 3 ομάδες που έχουν μείνει στην νεοσύστατη λίγκα, δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους αλλά και για ανάγκη αλλαγής του ποδοσφαίρου.

«Αντί να ψάχνουμε τρόπου να κάνουμε ακόμα πιο μοντέρνο το ποδόσφαιρο μέσω του διαλόγου, η UEFA περιμένει από εμάς να αποσύρουμε τις προτάσεις μας που αμφισβητούν το μονοπώλιο τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, που μετράνε όλες μαζί πάνω από έναν αιώνα, δεν θα ανεχτούν καμία τέτοια πίεση και θα παραμείνουν σταθερές στην διάθεση τους να συζητήσουν, με σεβασμό, τις λύσεις που χρειάζεται τώρα το ποδόσφαιρο», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.