Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Οι Πορτογάλοι ζουν για να είναι αουτσάιντερ!

Euro 2020: Οι Πορτογάλοι ζουν για να είναι αουτσάιντερ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/6/2021 18:46
Μόλις πέντε χρόνια νωρίτερα κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και να κατακτήσουν το τρόπαιο επί γαλλικού εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο οι Πορτογάλοι κατάφεραν να ξεπεράσουν μια και καλή το σοκ που είχαν πάθει από την ήττα στον τελικό του Euro 2004 από την Ελλάδα μέσα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν ενθουσίασαν, όμως έφτασαν στα νοκ-άουτ κι αποκλείστηκαν από την Ουρουγουάη. Στο «τιμόνι» τους παραμένει ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος θεωρείται ότι έχει αναμορφώσει κι έχει δώσει συγκεκριμένο χαρακτήρα και στιλ παιχνιδιού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Το κακό για τους νυν πρωταθλητές Ευρώπης είναι ότι κληρώθηκαν σε δύσκολο όμιλο και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νωρίς-νωρίς μεγαθήρια όπως η Ισπανία και η Γερμανία. Ποιος όμως μπορεί να τους υποτιμήσει. Και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκίνησαν κάπως νωθρά αλλά στα νοκ-άουτ ήταν ανίκητοι.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται ένατο φαβορί για το τρόπαιο η Πορτογαλία και να προσφέρεται σε τιμές της τάξεως του 13,00 η κατάκτηση του τίτλου! Αυτό το ποντάρισμα αξίζει το ρίσκο και θα το πάρω.

Κατάκτηση τροπαίου Πορτογαλία απόδοση 13,00

Δημήτρης Ρήγας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.