Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Πιθανό να γίνει «σάκος του μποξ» η Ουγγαρία

Euro 2020: Πιθανό να γίνει «σάκος του μποξ» η Ουγγαρία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/6/2021 18:46
Αν μία ομάδα μπορεί δίκαια να αισθάνεται η πιο άτυχη της κληρωτίδας για τη φάση των ομίλων του Euro 2020, αυτή είναι η Εθνική Ουγγαρίας. Οι Μαγυάροι καλούνται να ανταποκριθούν απέναντι σε τρεις πολύ σπουδαίες ομάδες, στο πλαίσιο του 6ου γκρουπ. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία, τη Γαλλία και στο τέλος τη Γερμανία.

Αν υπάρχει κάτι θετικό για την Ουγγαρία είναι ότι θα δώσει μπροστά στο κοινό της τα πρώτα δύο ματς. Από τη στιγμή που το «Πούσκας Στάντιουμ» της Βουδαπέστης αποτελεί μία από τις έδρες της διοργάνωσης, θα αναγκαστεί να ταξιδέψει μόνο στο φινάλε της πρώτης φάσης για να δοκιμαστεί από τη Γερμανία στο Μόναχο. Άπαντες αντιλαμβάνονται ότι θα πρόκειται για ποδοσφαιρικό θαύμα αν αποσπάσουν ένα βαθμό.

Η πρώτη μας σκέψη και το ειδικό στοίχημα που ξεχωρίσαμε ήταν να είναι η ομάδα που θα δεχθεί τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα εμπεριείχε μπόλικο ρίσκο και θα στραφούμε στο ποντάρισμα στις τρεις ήττες των Μαγυάρων. Πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν έστω ένα πόντο και θα στηρίξουμε τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ουγγαρία ακριβείς πόντοι στον όμιλο 0 3,00

Δημήτρης Ρήγας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.