Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην 1η κατηγορία μετά από 74 χρόνια η Μπρέντφορντ! (video)

Στην 1η κατηγορία μετά από 74 χρόνια η Μπρέντφορντ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2021 19:08

Η Μπρέντφορντ κέρδισε με 2-0 την Σουόνσι στον τελικό των πλει-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ και επέστρεψε στην 1η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1946-47!

Πέρσι έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, φέτος όμως τα κατάφερε! Η Μπρέντφορντ, ένα χρόνο μετά την ήττα στον τελικό των πλει-οφ ανόδου από την Φούλαμ, επέστρεψε στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Σουόνσι. Οι «μέλισσες» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, επικράτησαν με 2-0 των «κύκνων» στο στολίδι του Λονδίνου κι επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία μετά το μακρινό 1946-47!

Η ομάδα του Φρανκ μπήκε φουριόζα στο ματς και πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Τόνι (10’ πεν.) και Μαρκόντες (20’). Στο 67’ η Σουόνσι έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φάλτον και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν, με τις «μέλισσες» να πανηγυρίζουν την πρώτη άνοδο μέσω πλει-οφ μετά από 9 αποτυχημένες απόπειρες!

Αξίζει να σημειωθεί πως με την άνοδο, η Μπρέντφορντ θα καρπωθεί τουλάχιστον 170 εκατ. λίρες εντός τριετίας, ακόμα κι αν τερματίσει τελευταίος στην Πρέμιερ Λιγκ τη νέα σεζόν, σύμφωνα με την Deloitte. Αυτός ο αριθμός μπορεί να ανέλθει σε πάνω από 280 εκατομμύρια λίρες σε διάστημα πενταετίας, εάν η ομάδα επιβιώσει την πρώτη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.