Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

AEK: Τα βρήκε με Σάλτσμπουργκ, παίρνει Στάνκοβιτς

AEK: Τα βρήκε με Σάλτσμπουργκ, παίρνει Στάνκοβιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/5/2021 13:26
Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει δικό της τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς καθώς τα βρήκε σε όλα με την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ για την μεταγραφή του 29χρονου τερματοφύλακα.

Ο Στάνκοβιτς είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την θέση του τερματοφύλακα, στην οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα την φετινή σεζόν καθώς Τσιντώτας και Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν να της δώσουν την κατάλληλη σταθερότητα που έψαχνε. Έτσι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού φαίνεται πως θα είναι σε αυτήν την θέση, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρεντ Μπουλ Σάλτσπουργκ για την μεταγραφή του Αυστριακού τερματοφύλακα ο οποίος αποτελούσε βασικό μέλος της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια. Έχει κατακτήσει πέντε νταμπλ στην χώρα του και συνολικά έξι πρωταθλήματα. ενώ τις 2 προηγούμενες σεζόν σημείωσε και 10 συμμετοχές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ένωση θα βγάλει από τα ταμείο της λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Στάνκοβιτς ενώ ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές που θα αγγίζουν συνολικά τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.