Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πιθανός αποκλεισμός Ρέαλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους από Τσάμπιονς Λιγκ»

«Πιθανός αποκλεισμός Ρέαλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους από Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/6/2021 20:35
H UEFA φαίνεται έτοιμη να αποβάλλει από το Τσάμπιονς Λιγκ τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Λα Λίγκα, Χαβιέ Τέμπας αλλά και δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Η European Super League συνεχίζει να απασχολεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να παραμένουν πιστές στο αρχικό τους πλάνο. Αυτό βέβαια είναι κάτι που έχει ενοχλήσει την UEFA η οποία είναι πρόθυμη να "τιμωρήσει" παραδειγματικά τις 3 αυτές ομάδες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λα Λίγκα, Χαβιέ Τέμπας σε δήλωση του στον τηλεοπτικό σταθμό Gol, η UEFA πρόκειται να λάβει μέτρα και να μην επιτρέψει την συμμετοχή των τριών ομάδων στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ιταλία βέβαια το πηγαίνουν ακόμα παραπέρα και κάνουν λόγο για αποκλεισμό δύο ετών από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «La Repubblica» αναφέρει πως η UEFA τις επόμενες μέρες πρόκειται να αποφασίσει την επιβολή σκληρής ποινής προς τους «αντάρτες» οι οποίοι βέβαια δεν δείχνουν να πτοούνται.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.