Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει να φύγει ο Ποτσετίνο

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει να φύγει ο Ποτσετίνο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/6/2021 14:57
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει αποφασίσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του.

Ο Αργεντινός προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά δεν μπόρεσε να την οδηγήσει στις επιτυχίες που όλοι ονειρεύονταν.

Για την ακρίβεια κατέκτησε μόνο το Κύπελλο Γαλλίας νικώντας στον τελικό τη Μονακό με 2-0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η μεγαλύτερη αποτυχία όμως ήταν η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη Λιλ που πανηγύρισε τον τίτλο.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ για τον Ποτσετίνο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από Γαλλία κι Αγγλία, ο Ποτσετίνο ζήτησε από τους διοικούντες την Παρί να μείνει ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την πλευρά της Παρί σίγουρα δεν ήταν ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας, όμως έδειχναν διάθεση να του δώσουν ακόμα μία ευκαιρία. Ωστόσο αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να αποχωρεί από τη Γαλλία και να επιστρέφει στην Αγγλία και την Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.