Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίγνκαρντ: «Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα»

Λίγνκαρντ: «Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2021 01:57

Η έγκαιρη επέμβαση του ιατρικού επιτελείου στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία έσωσε τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ο Άγγλος διεθνής Τζέσι Λίνγκαρντ ευχαρίστησε τους γιατρούς στα social media και ανάρτησε αίτηση ώστε να μπουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε αναίσθητος στο έδαφος στο 43ο λεπτό του αγώνα Δανία-Φινλανδία για το Euro 2020 έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Το ιατρικό επιτελείο κινήθηκε πολύ γρήγορα και κατάφερε με ανάταξη να επαναφέρει τον Κροάτη άσο, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό έχει γίνει αρκετή κουβέντα ώστε Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές να βρίσκονται σε όλους τους αθλητικούς χώρους. Την συγκεκριμένη αίτηση ξεκίνησε χρήστης στο twitter, που έχασε τον αδερφό του με καρδιακή προσβολή παίζοντας ποδόσφαιρο, και την μοιράστηκε ο Άγγλος διεθνής Τζέσι Λίνγκαρντ αναφέροντας πως απινιδωτές πρέπει να βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα.

Το μήνυμα του Λίγνκαρντ:

«Συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό επιτελείο για την υποστήριξη και τη βοήθεια του Κρίστιαν Έρικσεν. Ευτυχώς που έχουμε τέτοιους ανθρώπους και εξοπλισμό δίπλα μας. Άλλοι ίσως δεν είναι τόσο τυχεροί. Ας ελπίσουμε ότι η υποστήριξη τέτοιων αιτήσεων θα βοηθήσει στη διάσωση μελλοντικών ζωών».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.