Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιατρός Δανίας: «Έτσι φέραμε πίσω τον Έρικσεν»

Γιατρός Δανίας: «Έτσι φέραμε πίσω τον Έρικσεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2021 02:44

Ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν μίλησε για τα συγκλονιστικά λεπτά κατά τα οποία αυτός και οι υπόλοιποι άνθρωποι από το ιατρικό επιτελείο έφεραν πίσω στη ζωή τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο γήπεδο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία και χρειάστηκε η έγκαιρη επέμβαση του ιατρικού επιτελείου ώστε να βρει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο Μόρτεν Μπόεσεν, γιατρός της Εθνικής Δανίας, μίλησε στο BT Sports για εκείνα τα συγκλονιστικά λεπτά, αναφέροντας ότι αρχικά ο Έρικσεν είχε τις αισθήσεις του αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα:

Μας κάλεσαν μόλις έπεσε ο Κρίστιαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπόρεσα να τον δω ο ίδιος, όμως ήταν σαφές πως «κατέρρευσε». Όταν φτάσαμε στο σημείο όπου ήταν πεσμένος ο Έρικσεν, ανέπνεε. Γρήγορα όμως αυτό άλλαξε και ξεκινήσαμε την προσπάθεια να επαναφέρουμε την καρδιά του. Ήταν φανταστική και γρήγορη η βοήθεια από τον γιατρό του σταδίου και από τις υπόλοιπες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και με αυτήν τη συνεργασία καταφέραμε αυτό που χρειαζόμασταν. Τον φέραμε πίσω. Μου μίλησε πριν φύγει από το γήπεδο για το νοσοκομείο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.