Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Τέλος από την ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/6/2021 15:51
Παρελθόν μετά από 5 ολόκληρα χρόνια από την ΑΕΚ αποτελεί η Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να γνωστοποιεί την είδηση με επίσημη ανακοίνωση της.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποτελεί επίσημα παρελθόν από την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός στόπερ ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το 2016 δεν θα φοράει πλέον την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έφτασαν σε κάποια συμφωνία για την συνέχεια της συνεργασίας τους και ο Τσιγκρίνσκι θα ψάξει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ερχόμενος το 2016 από την Νντίπρο αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες της ΑΕΚ, μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018, οι πολλοί τραυματισμοί του ωστόσο του στέρησαν αρκετές φορές την θέση του.

Συνολικά ο πρώην παίκτης των Σαχτάρ,Μπαρτσελόνα και Ντνίπρο φόρεσε 126 φορές την φανέλα της ΑΕΚ πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτόν.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018. Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου. Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.