Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ: «Ναυάγιο» με Φονσένκα, φαβορί ο Γκατούζο!

Τότεναμ: «Ναυάγιο» με Φονσένκα, φαβορί ο Γκατούζο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2021 23:11
Οι συζητήσεις της Τότεναμ με τον Πάουλο Φονσένκα ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας «ναυάγησαν» λίγο πριν τις υπογραφές και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα «σπιρούνια» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος πριν από ένα 24ωρο αποχώρησε από την Φιορεντίνα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ. Την είδηση έβγαλε στο προσκήνιο ο έγκυρος δημοσιογράφος Φραμπρίτσιο Ρομάνο, αποκαλύπτοντας πως η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιταλό τεχνικό λίγες μόνο ώρες μετά το «ναυάγιο» με τον Πάουλο Φονσένκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έτοιμος να υπογράψει με τα «σπιρούνια» αλλά η συμφωνία κατέρρευσε παρότι το συμβόλαιο είχε ήδη ολοκληρωθεί και ήταν έτοιμο να υπογραφεί. Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, το θέμα είχε να κάνει με κάποια φορολογική ελάφρυνση που είχε ο Φονσένκα σύμφωνα με τον ιταλικό νόμο, ο οποίος όμως δεν ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Τότεναμ στράφηκε στον Γκατούζο, ο οποίος πριν μερικές ώρες αποτέλεσε παρελθόν από την Φιορεντίνα χωρίς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Συγκεκριμένα ο γνωστός ατζέντης, Ζορζέ Μέντες που είναι και μάνατζερ του Γκατούζο είχε προτείνει κάποιους μεταγραφικούς στόχους στην διοίκηση των «βιόλα» η οποία όμως δεν ενέκρινε τις κινήσεις αυτές.

Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, ο Μέντες εμπλέκεται άμεσα στις συζητήσεις μεταξύ της Τότεναμ και του Γκατούζο, ο οποίος δεν έχει αναλάβει ποτέ στο παρελθόν ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν να κάνουν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.