Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Φουριόζα Βραζιλία, «σκόνταψε» η Κολομβία (videos)

Copa America: Φουριόζα Βραζιλία, «σκόνταψε» η Κολομβία (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/6/2021 10:02
Στην 2η αγωνιστική του Copa America η Βραζιλία επικράτησε με 4-0 του Περού, πραγματοποιώντας ένα καλό δεύτερο ημίχρονο ενώ η Κολομβία τα βρήκε σκούρα και έμεινε στην λευκή ισοπαλία απέναντι στην Βενεζουέλα που είχε σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα της, Φαρίνιες.

Η κάτοχος του τίτλου Βραζιλία φρόντισε να δείξει ποιος είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με το Περού και στο 12' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Άλεξ Σάντρο μέσα από την περιοχή. Από εκεί και έπειτα το ημίχρονο κύλησε σχετικά ήρεμα για να φτάσουμε στο 68' όταν ο Νεϊμάρ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Το Περού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 78' να ξαναμπεί στο παιχνίδι με τον Βαλέρα να αστοχεί από πολύ κοντά και έτσι στα τελευταία λεπτά ήρθαν οι Έβερτον (89') και Ριτσάρλισον (93') να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Στο άλλο παιχνίδι η Κολομβία είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες απέναντι στην Βενεζουέλα που αντιμετώπιζε πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού, όμως ο τερματοφύλακας Φαρίνιες φρόντισε το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο. Στο πρώτο μέρος χρειάστηκε να επέμβει σε 2 περιπτώσεις και να κρατήσει το μηδέν, την καλύτερη του απόκρουση όμως την πραγματοποίησε στο 53' σε ένα ψαλιδάκι του Ουρίμπε. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα σταμάτησε και πάλι τις επιθέσεις των αντιπάλων του και χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

Κολομβία-Βενεζουέλα 0-0



Βραζιλία-Περού 4-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.