Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Πήρε βαθμό στο τέλος η Βενεζουέλα, μεγάλη νίκη το Περού (videos)

Copa America: Πήρε βαθμό στο τέλος η Βενεζουέλα, μεγάλη νίκη το Περού (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/6/2021 11:09
Η Βενεζουέλα ισοφάρισε στο 91' το Εκουαδόρ και πήρε μία ισοπαλία (2-2) που ίσως και να μην άξιζε, ενώ το Περού κατάφερε να σημειώσει μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί της Κολομβίας και να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Όλα ανοιχτά πλέον στον 2ο όμιλο όπου βέβαια η Βραζιλία είναι το φαβορί για την πρωτιά.

Το Εκουαδόρ ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης απέναντι στην Βενεζουελά, είχε δοκάρι με τον Καμπάνια στο 4' και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ του Πρεσιάδο στο 39'. Έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης βέβαια, η Βενεζουέλα ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Καστίγιο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, είκοσι λεπτά μετά όμως ο Πλάτα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Εκουαδόρ. Όλα έδειχναν πως δεν θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι αλλά στο 91' ο Ερνάντεζ με μία κεφαλιά έπειτα από ωραία μακρινή μεταβίβαση του Καστίγιο έγραψε το τελικό 2-2.΄



Στο άλλο παιχνίδι το Περού έκανε την έκπληξη και πήρε μία πολύτιμη νίκη απέναντι στο φαβορί Κολομβία. Στο 17' ο Πένια πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Γιοτούν που κατέληξε στο δοκάρι και με σουτ άνοιξε το σκορ. Έπειτα κλείστηκε περισσότερο στην άμυνα του, πήγε στα αποδυτήρια ευρισκόμενο μπροστά στο σκορ αλλά στο 53' δέχτηκε την ισοφάριση από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόρχα. Στο 64' ωστόσο ο Μίνα έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έκανε το 1-2 για το Περού αποτέλεσμα που δεν έμελλε αν αλλάξει μέχρι το τέλςο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.