Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγγλία: Σε υποχρεωτική καραντίνα Μάουντ και Τσίλγουελ λόγω... Γκίλμουρ

Αγγλία: Σε υποχρεωτική καραντίνα Μάουντ και Τσίλγουελ λόγω... Γκίλμουρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2021 21:08
Οι δύο άσοι της Αγγλίας, Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ υποχρεώθηκαν να μπουν σε καραντίνα μετά τον εναγκαλισμό τους με τον Μπιλ Γκίλμουρ, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά το παιχνίδι της Αγγλίας με την Σκωτία κι έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Τσεχία.

Περιπετειώδης η προετοιμασία της Εθνικής Αγγλίας εν όψει του αυριανού (22/6) αγώνα με την Τσεχία για το φινάλε του ομίλου στο Euro 2020. Κι αυτό διότι ο βασικός επιθετικός χαφ, Μέισον Μάουντ αλλά και ο μπακ Μπεν Τσίλγουελ υποχρεώθηκαν να μπουν προληπτικά σε καραντίνα έπειτα από τον εναγκαλισμό τους με τον Σκωτσέζο –και συμπαίκτη τους στην Τσέλσι- Μπιλ Γκίλμουρ μετά τη λήξη του αγώνα της Αγγλίας με την Σκωτία. Ο τελευταίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό το πρωί της Δευτέρας (21/6) και θα χάσει την αναμέτρηση με την Κροατία.

Παραμένει άγνωστο αν οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι, καθώς όλα τα τεστ κορωνοϊού στην αγγλική ομάδα έχουν βγει αρνητικά. Να σημειωθεί πως κανένας παίκτης από την αποστολή της Σκωτίας δεν μπήκε σε καραντίνα παρότι ο Γκίλμουρ αγκαλιάστηκε με αρκετούς συμπαίκτες του στην Εθνική Σκωτίας αλλά και με τον προπονητή, Στίβ Κλαρκ. Μάλιστα ο Σκωτσέζος μπακ της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον είχε δημοσιεύσει βίντεο στα social media να παίζει πινγκ πονγκ με τον Γκίλμουρ, αλλά μετά τις εξελίξεις, το κατέβασε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.