Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Nίκη κορυφής για Αργεντινή, ισοπαλία στο Ουρουγουάη-Χιλή (vid)

Copa America: Nίκη κορυφής για Αργεντινή, ισοπαλία στο Ουρουγουάη-Χιλή (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/6/2021 09:56
Η Αργεντινή με ένα γκολ του Πάπου Γκόμεζ στο 10' της αναμέτρησης με την Παραγουάη πήρε τη νίκη με 1-0 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης. Ουρουγουάη και Χιλή ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και έτσι η «σελέστε» ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι πέτυχε την 2η νίκη της σε τρία παιχνίδια στην διοργάνωση και έτσι με 7 βαθμούς βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου. Ο Αλεχάντρο Γκόμες ήταν ο μοναδικός σκόρερ στην αναμέτρηση με την Παραγουάη καθώς στο 10' υποδέχτηκε εντός περιοχής την κάθετη του Ντι Μαρία και με ωραίο σκαφτό πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Μέσι στη συνέχεια απείλησε με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε λίγο έξω, η Παραγουάη πίεσε στην επανάληψη για να πάρει την ισοπαλία αλλά οι παίκτες του Σκαλόνι κράτησαν εύκολα το μηδέν στην άμυνα τους.

Ουρουγουάη και Χιλή έμειναν ισόπαλες στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αποτέλεσμα που αφήνει χαμηλά ακόμα στην βαθμολογία την «σελέστε». Βάργκας και Μπρέρετον συνεργάστηκαν πολύ ωραία στο 26' και ο πρώτος με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Χιλή έδειχνε να κρατάει εύκολα το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη η Ουρουγουάη έψαξε την ισοφάριση. Στο 66' ο Μπράβο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Φακούντο Τούρες αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Βιδάλ έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Αριαγάδα και Καβάνι στη συνέχεια έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία για να δώσουν το προβάδισμα στις ομάδες τους και έτσι η ισοπαλία παρέμεινε ως το τέλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.