Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Σεβίλλης: «Ο Λοπετέγκι απέρριψε ιλιγγιώδη πρόταση της Τότεναμ»

Πρόεδρος Σεβίλλης: «Ο Λοπετέγκι απέρριψε ιλιγγιώδη πρόταση της Τότεναμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2021 17:34

Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Ζοσέ Κάστρο αποκάλυψε ότι η Τότεναμ κατέθεσε ιλιγγιώδη προσφορά στον Γιούλεν Λοπετέγκι ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, αλλά ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να παραμείνει στους Ανδαλουσιανούς.

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η αναζήτηση προπονητή στην Τότεναμ μετά το διαζύγιο με τον Ζοζέ Μουρίνιο στις 19 Απριλίου. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού, παρότι έχουν έρθει σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές όπως τους Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Αντόνιο Κόντε, Πάουλο Φονσένκα και Τζενάρο Γκατούζο.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι φέρεται ότι επικοινώνησε και με τον προπονητή της Σεβίλλης, Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος οδήγησε τους Ανδαλουσιανούς στην 4η θέση του περσινού ισπανικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Ζοσέ Κάστρο αποκάλυψε ότι τα «σπιρούνια» πρόσφεραν ιλιγγιώδες ποσό στον Λοπετέγκι, αλλά ο τελευταίος προτίμησε να παραμείνει στους Ανδαλουσιανούς:

«Ο Γιούλεν μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δέχτηκε προσφορές, μαζί με μια ιλιγγιώδης πρόταση από την Τότεναμ. Όμως πρόσθεσε ότι δεν ξεχνάει τι έζησε εδώ και έχει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει εδώ. Πιστέψαμε και πιστεύουμε σ’ αυτόν, του προσφέραμε νέο διετές συμβόλαιο και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει περισσότερες επιτυχίες στη Σεβίλλη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας στο ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER, με τη συνέντευξη να ανεβαίνει και στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου.Φαβορί ο Πότερ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τότεναμ θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 5 Ιουλίου και μένει να φανεί εάν θα έχει νέο προπονητή μέχρι εκείνο το διάστημα, διαφορετικά οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με το προπονητικό σταφ.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, πρώτο φαβορί είναι αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της Μπράιτον, Γκρέιαμ Πότερ, ενώ ακολουθεί ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο που έλυσε το συμβόλαιο του με την Γουλβς.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.