Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Πρώτη νίκη και πρόκριση για την Ουρουγουάη, στην δεύτερη θέση η Παραγουάη (videos)

Copa America: Πρώτη νίκη και πρόκριση για την Ουρουγουάη, στην δεύτερη θέση η Παραγουάη (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/6/2021 10:27
Η Ουρουγουάη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με 2-0 της Βολιβίας και εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Με το ίδιο σκορ η Παραγουάη πήρε μία σημαντική νίκη επί της Χιλής και ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η κατάταξη, με την Χιλή βέβαια να έχει ρεπό.

Η «σελέστε» απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Βολιβία ήθελε μόνο τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και κατάφερε και την πήρε. Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, είχε όμως τον έλεγχο και στο 40' άνοιξε το σκορ. Ο Ντε Αρασκαέτα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά για τον Καβάνι αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον επιθετικό της Γιουνάιτεντ ο Κιντέρο την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ουρουγουάη έψαξε και το 2ο τέρμα, Σουάρες, Καβάνι και Μπετανκούρ είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά ο Λάμπε ήταν σε καλή μέρα και είχε κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Στο 79' ωστόσο ο Τόρες βρήκε ωραία τον Καβάνι μέσα στην περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0. Στο 95' μάλιστα ο Μάξι Γκόμεζ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 καθώς σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και αυτή κατέληξε άουτ.



Στο άλλο παιχνίδι η Παραγουάη έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε με 2-0 της ΧΙλής, ανεβαίνοντας έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι, πήρε το προβάδισμα στο 33' με κεφαλιά του Σαμούδιο έπειτα από κόρνερ του Αλμιρόν από τα αριστερά. Οκτώ λεπτά μετά ο Κάρλος Γκονζάλεζ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 αλλά στο 58' ο Αλμιρόν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σφράγισε στην ουσία τη νίκη της ομάδας του. Στο 72' βέβαια ο διαιτητής της αναμέτρησης συμβουλεύτηκε και τον VAR και δεν έδωσε πέναλτι στην Χιλή σε μία αρκετά δύσκολη φάση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.