Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ στην Αυστρία (video)

Ολυμπιακός: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ στην Αυστρία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2021 20:00

Με γκολ του Χασάν (62’) ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Βολφσμπέργκερ στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Δοκάρι ο Τικίνιο στο πρώτο μέρος, αποχώρησε τραυματίας ο Φορτούνης.

Νικητήριο ήταν το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 1-0 της Βολφσμπέργκερ, χάρη σε γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 62'.

Οι Πειραιώτες επέλεξαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι μόλις μία ημέρα μετά την άφιξη τους επί αυστριακού εδάφους, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο που επίσης έδινε το πρώτο του φιλικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζολάκης. Δεξιός μπακ ήταν ο Βρουσάι, αριστερός ο Ανδρούτσος, με Παπασταθόπουλο - Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιός χαφ ήταν ο Ραντζέλοβιτς, αριστερός ο Φορτούνης, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα αγωνίστηκαν ως κεντρικοί χαφ, ενώ οι Ελ Αραμπί - Τικίνιο ήταν το δίδυμο στην επίθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ απειλήθηκαν ελάχιστα στο ματς. Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις άφησε ο Τικίνιο, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο 45λεπτο και είχε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Στο 37’ το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι κόντραρε την τελευταία στιγμή σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 44’ η κεφαλιά που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα δοκάρι είχε και η Βολφσμπέργκερ με τον Ντιένγκ έπειτα από αντεπίθεση.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να ήταν κυρίαρχος. Μάλιστα στο 62’ άνοιξε το σκορ με κοντινό τελείωμα του Χασάν έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Βαλμπουενά. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες συνέχισαν να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ κυρίως με τον Μασούρα, ενώ δεν απειλήθηκαν σε κανέναν σημείο. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας. Αύριο (27/6, 19:00) η ομάδα του Μαρτίς θα αντιμετωπίσει την ρωσσική Κράσνονταρ.

Μοναδικό αρνητικό ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό μηρό και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 26.

Ολυμπιακός (Πρώτο Ημίχρονο): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τιάγκο, Πέπε, Βρουσάι, Φορτούνης (27' Αποστολόπουλος), Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός (Δεύτερο Ημίχρονο): Καραργύρης, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Χασάν

Αγωνίστηκαν επίσης: Κρίστινσον, Αλγκασίμ Μπα

Βόλφσμπεργκερ: Κόφλερ, Ντιενγκ, Βίτζινγκερ, Λιεντλ, Λάιτσγκεμπ, Σέρτζερ, Μπάουμγκρτνερ, Βέρνιτζνιγκ, Στράτζνιγκ, Λοχοσβίλι, Ντέντιτς.

Τα στιγμιότυπα:




Το γκολ του Χασάν:




Οι δηλώσεις του Μαρτίνς:




Το δοκάρι του Τικίνιο:




Αποχώρησε τραυματίας ο Φορτούνης:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.