Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός από τον Τιάφο στον πρώτο γύρο

Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός από τον Τιάφο στον πρώτο γύρο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/6/2021 19:26
Ήττα-σοκ από τον Φράνσις Τιάφο υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι αποχαιρέτησε το τουρνουά Wimbledon στο Λονδίνο από τον πρώτο γύρο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική του πορεία μέχρι τον τελικό του Roland Garros, εκεί όπου είχε ηττηθεί από τον θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο Λονδίνο άλλωστε ο Τσιτσιπάς δεν έχει καταγράψει κάποια σπουδαία πορεία και η πιο επιτυχημένη του συμμετοχή ήταν το 2018, όταν είχε ηττηθεί στον τέταρτο γύρο από τον Τζον Ίσνερ.

Για δεύτερη σερί διοργάνωση επί αγγλικού εδάφους μετά από εκείνη του 2019, ο 22χρονος τενίστας έχασε στον πρώτο γύρο. Τότε ήταν ο Τόμας Φαμπιάνο, ενώ σε αυτήν την περίπτωση ο Αμερικανός Φράνσις Τιάφο ήταν αυτός ο οποίος τον άφησε εκτός συνέχειας πολύ νωρίς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι ο Τσιτσιπάς δεν πατούσε καλά στο χορτάρι και δέχτηκε μπρέικ στο σερβίς του μόλις στο πρώτο γκέιμ.

Δεν μπόρεσε ποτέ να φέρει το σετ στα μέτρα του και το έχασε με 6-4.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα. Ο Αμερικανός έμοιαζε πιο έτοιμος κι έκανε το 2-0 με το ίδιο σκορ (6-4).

Πλέον τα περιθώρια είχαν στενέψει επικίνδυνα. Ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε τελικά να αντιδράσει και μοιραία έχασε και το τρίτο (6-3) σετ.

Πλέον θα στραφεί στα επόμενα τουρνουά και στο US Open το οποίο είναι και το τελευταίο Grand Slam της σεζόν και θα διεξαχθεί στα τέλη Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.