Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Βαριά φιλική ήττα από Σάλτσμπουργκ (video)

Ολυμπιακός: Βαριά φιλική ήττα από Σάλτσμπουργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2021 22:10
Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά φιλική ήττα με 3-0 από την Σάλτσμπουργκ, με τους «ερυθρόλευκους» να ήταν αρκετά άτυχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια με Αραμπί (43') και Τσούμιτς (84'), ενώ οι «ταύροι» σκόραραν γκολ με αρκετή δόση τύχης.

Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Σάλτσμπουργκ και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μετά τις δύο φιλικές νίκες επί των Βολφσμπέργκερ (1-0) και Κράσνονταρ (1-0).

Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος, η Σάλτσμπουργκ είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών. Το 1-0 ήρθε στο 33’ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουνούζοβιτς, η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά, ο Καπάλδο σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μπουχαλάκης έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 2-1 στο 43’ όταν από σέντρα του Ραντζέλοβιτς, ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά αλλά αυτή βρήκε στο δοκάρι. Από την πλευρά της, η Σάλτσμπουργκ είχε καλή στιγμή με σουτ του Κιάεργκααρντ για ένα τρίτο τέρμα.

Η Σάλτσμπουργκ ξεκίνησε με οκτώ αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Μαρτίνς προχώρησε σε μία, περνώντας στο ματς τον Μάρκοβιτς αντί του Σεμέδο. Ωστόσο στο 48’ υποχρεώθηκε σε δεύτερη, αντικαθιστώντας τον τραυματία Αποστολόπουλο με τον Ρέαμπτσιουκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πίεζαν αρκετά τους Αυστριακούς και είχαν ευκαιρίες με Μασούρα (2) και Ελ Αραμπί, αλλά στο 67’ ο Αντεγιέμι έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 3-0. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Μαρτίνς είχε προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, βάζοντας στο ματς τους Κρίστινσον, Μπα, Λαλά, Καλογερόπουλο, Σαπουντζή, Κουντέ, Σίλβα, Βρουσάι και Τσούμιτς.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ολυμπιακός έψαξε ένα γκολ, έχοντας δεύτερο δοκάρι στο 84’ με σουτ του Τσούμιτς, ενώ στο 88’ ο γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ απέκρουσε το σουτ του Βρουσάι. Στο 90’ οι «ταύροι» «άγγιξαν» ένα τέταρτο γκολ, έχοντας δοκάρι σε προσπάθεια του Αντεγιέμι.

Ενδεκάδα Ολυμπιακού μέχρι το 64’: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο (49’ Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος, Αποστολόπουλος (49’ Ρέαμπτσιουκ), Πέπε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Ενδεκάδα Ολυμπιακού μετά το 64’: Κρίστινσον, Λαλά, Μάρκοβιτς, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Σαπουντζής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Τσούμιτς, Αλγκασίμ Μπα

Σάλτσμπουργκ: Κεν, Κοϊτά (34’ Σούσιτς), Κιάεργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σολέ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλντο, Γκουίντο, Βέμπερ, Οκαφόρ

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Όκο, Ονγκουενέ, Κρίστενσεν, Σάιβαλντ, Ντιαμπού, Μπέρνεντε, Αντεγιέμι, Αντάμου, Μπεκλέ

Τα στιγμιότυπα:




Μαρτίνς: «Είδα ωραία πράγματα»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.