Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία (video)

ΑΕΚ: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2021 18:21

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 της Φίτεσε στο πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της. Μπακάκης (17'), Αλμπάνης (38') και Μαχαίρας (83') οι σκόρερ, ισοφάρισαν προσωρινά με Όροζ (36') οι Ολλανδοί.

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους, με την «Ένωση» να επικρατεί με 3-1 της Φίτεσε, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στον πάγκο και σ’ αυτό το πρώτο φιλικό παρουσίασε μια ομάδα που έδειξε διάθεση να κυκλοφορεί τη μπάλα και να πιέζει ψηλά, αλλά και να έχει σταθερότητα στα μετόπισθεν.

Ο Μπακάκης έδωσε το προβάδισμα στο 17’ με βολέ έξω από την περιοχή, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη εστία. Ωστόσο στο 36’ η Φίτεσε ισοφάρισε στην πρώτη της ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ ο Όροζ έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Στάνκοβιτς που βρίσκονταν σε κακή θέση.

Η «Ένωση» δεν πτοήθηκε και δύο λεπτά μετά ανέκτησε το προβάδισμα της με τον Αλμπάνη, ο οποίος συνεργάζονταν εξαιρετικά με τον Μάνταλο στα δύο άκρα της επίθεσης. Ακολούθησε από μια καλή ευκαιρία για την κάθε ομάδα μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, στο 44’ ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Τανάνε, ενώ στο 45’ ο Ανσαριφάρντ αστόχησε από θέση βολής έπειτα από σέντρα του Μπακάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός. Η ΑΕΚ πάντως ήταν αυτή που συνέχισε να πιέζει για γκολ, ενώ δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς είχε ορισμένες καλές στιγμές με Μάνταλο και Τάνκοβιτς, με κορυφαία το χαμένο τετ-α-τετ του Σουηδού στο 81’. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά ο Μαχαίρας έκλεψε τη μπάλα έξω από την αντίπαλο περιοχή κι έδωσε στον Κοσίδη, ο νεαρός έκανε εξαιρετικό γύρισμα και ο πρώτος με κοντινό τελείωμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα στιγμιότυπα:




Το γκολ του Μπακάκη (17', 0-1):




Το γκολ της ισοφάρισης από την Φίτεσε με τον Όροζ (36', 1-1):




Το γκολ του Αλμπάνη (38', 1-2):




Το γκολ του Μαχαίρα (83', 1-3):




Το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.